Ako si zohriať jedlo v práci

Častokrát sa ma pýtajú ľudia túto otázku, tak som sa rozhodla vám priniesť odpoveď sem. Riešenie je veľmi jednoduché, praktické a ešte aj ekologické. My sami túto techniku používame každý deň, teda môj manžel. Mne je veľkým pomocníkom na mojich cestách a teraz v lete na kúpalisku. Ako to teda urobiť?

Častokrat sa ma pýtate, ako riešiť jedlo v práci, ako si ho zohriať.. Tak prečo vám to nenapísať rovno sem :)

Určite si nezohrievajte jedlo v mikrovlnke, bolo by to naozaj veľká škoda. Hlavne teda ak máte na tanieri niečo fakt nutrične bohaté a zdravé. To, čo vám ja odporúčam, je kúpiť si kvalitnú termodózu. Jedlo je v nej horúce niekoľko hodín, ušetríte čas ohrevu (ak by ste napr. mali možnosť zohrievať jedlo na dvojplatničke v robote) a ešte je to aj ekologické. Značku vám odporúčam Esbit, je úplne najlepšia zo všetkých, ktoré sme vyskúšali /a to sme ich vyskúšali niekoľko/. My sami ju doma používame často. Termosku si môžete dať ešte následne do termotašky, aby ste znásobili efekt. Mne robí teraz v lete spoločnosť na kúpalisku :), prípadne na mojich cestách počas celého roka. Naozaj výborná pomoc!

Ďalšie články v kategórii

Tipy

Pozor na vaše nadobličky - zdravá štítna žlaza

O obličkách sa dnes už veľmi veľa hovorí, či v západnej medicíne, či vo východnej. No málo sa hovorí o tých "menších", o nadobličkách. To, čo som sa dozvedela ja, je pre mňa jeden z najväčších AHA momentov ohľadne zdravia a týka sa skoro nás všetkých. Množstvo vašich zdravotných problémov môže byť dôvodom nevedomosti a nedostatočnej informovanosti o dôležitosti tohto orgánu a toho, ako funguje (resp u väčšiny nefunguje). 

Kategória
Tipy
13.12.2021
Čítať ďalej→

Ako pomôcť svojim obličkám každý deň

Väčšina ľudí, ktorí ku mne prídu, majú oslabené obličky. Dennodenne im škodíme a naopak ich veľmi málo vyživujeme. Je jeden super trik, ako si môžete posilňovať svoje obličky každý večer! Výborne zaberá najmä u ľudí, ktorí majú v dôsledku oslabenia tohto orgánu problém so spánkom. Vyskúšajte a dajte vedieť… No a čo to je? Pozrite si v krátkom videjku.

Kategória
Tipy
13.8.2020
Čítať ďalej→

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie